Skip to main content

Kreativni izazov za ArhInGreen

24 Sep 2018

Kreativni izazov za ArhInGreen

U jednom od prethodnih tekstova u kojima sam govorila o digitalnoj transformaciji  koja dotiče sve više sveru arhitekture, enterijera i dizajna, dotakla sam i pitanje kreativnosti koje je osnovno obeležje arhitektonske i dizajnerske struke.

Upravo ovih dana pružila se prilika ArhInGreen-u da odmeri snagu svojih kreativnih ideja kroz jedan prestižni događaj vezan za kreativne industrije.

U pitanju je nacionalno takmičenje kreativnih industrija „Kreativni Biznis kup Srbija 2018“ (Creative Business Cup Serbia 2018) koji se održao u Novom Sadu 22.09.2018.g u organizaciji Klastera kreativnih industrija Vojvodine.

Nakon poslate aplikacije za ovaj događaj izuzetno nas je obradovalo kada smo saznali da smo ušli u finale ovog važnog takmičenja >>> (od 23 pristigle prijave, Arhingreen je jedna od devet najkreativnijih biznis ideja za 2018.g)

Pogledajte atmosveru sa prezentacije ArhInGreen-a na kreativnom biznis kupu Srbije 2018 (žiri je prepoznao potencijalni kvalitet, ali i uticao na preispitivanje daljeg razvoja ideje)

I na kraju priznanje za razvoj edukativnog programa u kategoriji arhitektura.

Kako je proteklo samo takmičenje, ko su pobednici koji idu na svetsko takmičenje kreativnih industrija u Kopenhagen i koliko je ovakav događaj izuzetno koristan i važan za sve učesnike, možete se detaljnije informisati na sajtu >>>  Klastera Kreativnih Industrija Vojvodine

Prvi zaključak nakon takmičenja je da će naša blog stranica na sajtu ArhInGreen nastaviti da vam pruža savete za kvalitetnije življenje, energetski efikasnije i zdravo stanovanje i rad.

Razvoj digitalnih proizvoda (online kursevi, elektronske knjige…) u oblasti arhitekture, enterijera i dizajna je smer u kome ArhInGreen nastavlja da ide, te vas podsećamo da neke možete i potpuno besplatno preuzeti…

Elektronske knjige

Prvu kolekciju infografika #mislioarhitekturi možete preuzeti na sledećem linku >>>

Drugu kolekciju infografika #mislioarhitekturi možete preuzeti na sledećem linku >>>

Zati tu je i vodič za zelene krovove, koji je dostupan na sledećem linku >>>

Prvi premium digitalni sadržaj kome smo posvetili šest meseci istraživanja i šest meseci kreiranja je elektronska knjiga iz tri dela >>>   „U senci održivosti Biofilna arhitektura“

Ako još niste imali prilike da čujete za biofilni princip u arhitekturi i dizajnu, možete se informisati iz jednog od naših prethodnih tekstova na našem blogu >>>

Online kurs

Sjajne mogućnosti za sve koji kupe elektronsku knjigu iz tri dela „U senci održivosti biofilna arhitektura“ dobijate (POKLON popust 50% na online kurs)  „Kreiraj svoj biofilni ambijent“ .

Kurs je koncipiran od deset online lekcija u kojima pojašnjavamo 10 biofilnih obrazaca u enterijeru (u svakoj lekciji po jedan obrazac) dosta praktičnih primera, ideja i bonus tekstova na zadatu temu.

Online kurs je sjajna mogućnost da dođete do novih saznanja, vreme za lekcije planirate kada vi želite, niste uslovljeni određenim terminom. U svakom momentu možete da se vratite na prethodne lekcije, a dobijate i PDF svesku sa svim lekcijama. Tokom kursa možete nam pisati na mail adresu info@arhingreen.rs, ovo je pionirski poduhvat za nas i radujemo se da čujemo vaše mišljenje.

Puno kreativnih izazova je pred ArhInGreen-om u narednom periodu, a učešće na kreativnom biznis kupu jedan je stepnik više u pozicioniranju Arhingreen-a u digitalnom svetu.

 

Do narednog kreativnog izazova, srdačan pozdrav,

Autor teksta i urednik bloga Nataša Komljenović dipl.inž.arh.

 

 

 

Nataša Komljenović

About Nataša Komljenović

Osnivač i vlasnik agencije za projektovanje i inženjering ArhInGreen iz Novog Sada. Član je Inženjerske Komore Srbije od 2005.godine. Od 2013. godine je licencirani inženjer za energetsku efikasnost i prati permanentnu obuku Inženjerske Komore Srbije u oblasti energetske efikasnosti.

Related Posts

Povezanost sa prirodom/Apartmani u Vrdniku

Posle malo veće pauze u pisanju i postavljanju novih sadržaja na blogu izuzetno se radujem...

Kuća koja izrasta iz napuštenih ruševina

Ova moderna kuća u Kini nekada je bila ruševina koja je bila izgrađena u tradicionalnom...

Graditeljsko nasleđe Bauhausa

Arhitektura Bauhaus-a oduvek je privlačila ljubitelje modernizma. A 2019. godina donosi značajan ljubilej (100 godina...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*