Skip to main content

Kreiraj svoj biofilni ambijent

19 Aug 2018

Kreiraj svoj biofilni ambijent

Kako ubrzani način života postavlja pred sve nas koji živimo u urbanim sredinama nove potrebe u organizaciji savremenog življenja (ponekad nismo u mogućnosti da sve ispratimo) potreba za sagledavanjem jednog drugačijeg pristupa je više nego neophodna.

U sadašnjem trenutku, mnogo više nego ikada pre odgovorni smo za kvalitet i način svoga življenja.

U sveopštoj poplavi koncepata zdrave ishrane, zdravijih fizičkih navika, pozitivnoga mišljenja…zdravog življenja, nismo ni svesni koliko je biofilni koncept  (ako ga primenimo) u ambijentu u kome živimo ili radimo suštinski preduslov za ostvarenje svega prethodno navedenog.

Upravo negde i iz ličnih potreba (ne bih zanemarila i profesionalni izazov ) nastaje online kurs „Kreiraj svoj biofilni ambijent“ namenjen svima koji žele da u svom životnom i radnom ambijentu objedine elemente osećaja prijatnosti, motivisanosti, sigurnosti, produktivnosti, zdravog življenja…

Kurs nije namenjen isključivo kolegama (ali svakako i njima) trudila sam se da bude pristupačan svakome ko želi da unese novine u svoj životni i radni ambijent bez prevelikih finansiskih ulaganja.

Online kurs Kreiraj svoj biofilni ambijent se sastoji od 10 PDF lekcija, za svaku lekciju je dovoljno izdvojiti max. 10 minuta vremena.

Šta možete saznati na ovom kursu?

Koji su to 10 biofilnih obrazaca primenjljivih na svaki životni ili radni ambijent…

#1 lekcija – kako obezbediti dovoljno prirodnog vazduha u ambijentu

#2 lekcija – kako da vaš dom ima više dnevnog svetla sa biofilnog aspekta

#3 lekcija – kako povezati unutrašnji i spoljašnji prostor

#4 lekcija – kako uvesti prirodne elemente u svoj ambijent

#5 lekcija – kako obezbediti osećaj sigurnosti u ambijentu

#6 lekcija – zašto primeniti prirodne oblike u ambijentu

#7 lekcija – red i složenost u ambijentu nije nužno opterećujuće

#8 lekcija – kako da ambijent bude autentičan

#9 lekcija – zašto uvesti elemente biomimikrije u ambijent

#10 lekcija – šta je to prostorna varjabilnost i kako postići dodatni kvalitet u svom ambijentu

 

Kurs je koncipiran da pored pojašnjenja 10 biofilnih obrazaca donosi praktične primere, ideja i bonus tekstova na zadatu konkretnu temu.

Online kurs je sjajna mogućnost da dođete do novih saznanja da vaš dom uredite prema svojim afinitetima bez prevelikih finansiskih ulaganja, a mi vam pomažemu u tome.

* Kako doći do kursa? Na sledećem linku nalazi se instrukcija za plaćanje kursa “Kreiraj svoj biofilni ambijent” nakon izvršene uplate pošaljite dokaz o uplati na naš meil i kurs+POKLON elektronska knjiga stižu na vašu meil adresu >>>

* Svaki kupac online kursa “Kreiraj svoj biofilni ambijent”  slanjem upita na…  info@arhingreen.rs dobija besplatan savet u rešenju konkretnog životnog prostora 

 

Utisci o online kursu…

Gordana Tokay

Zadovoljstvo mi je da podelim sa vama utiske i pohvalim online kurs Kreiraj svoj biofilni ambijent. Veoma zanimljiva tema biofilnog dizajna u arhitekturi otvara za mene zaista zanimljivo polje novih saznanja i ispunjava moja nova očekivanja koja imam u svom životnom ambijentu.

Izuzetno mi se dopala tema biofilnog dizajna, lepo i sadržajno sročena u onine kursu. Posebno mi se dopao novi online edukativni pristup jer naša ubrzana svakodnevnica nam često ne dozvoljava da budemo u isto vreme na istom mestu. Zato ne propustite da da prođete kroz onine lekcije izuzetno sadržajne i edukativne, zaista vredi!

Hvala, Nataša

 

 

 

Milica Govedarović Kovačević

Nisam iz struke ali već duže vremena sam zaljubljenik u uređenje enterijera i eksterijera.

Draga Nataša, malo je reći da sam zahvalna na svemu što ste nesebično podelili sa nama na online kursu. Teme zadiru u suštinu a to su zravije, energetski efikasnije, kvalitetnije i plemenitije životno okruženje, dom i prostor u kome boravimo.

Već sam krenula da primenjujem u praksi sve što ste tako pitko, taksativno, suptilno i nadasve stručno preneli putem online kursa.

Hvala vam neizmerno i unapred se radujem vašem novom online kursu, blog tekstu i stručnom i iskrenom prijateljskom savetu.

 

 

 

 

 

Olja Ristić

Verovatno u obilju radionica ne možemo uvek prepoznati onu koja nama lično može doprineti najviše. Mene je radionica o 10 biofilnih obrazaca u enterijeru, mogla bih reći pronašla SAMA. Kako sam je ugledala pogodila je onu tačku u meni koja uvek tinja i dovela me do izvesne samospoznaje šta mi je tokom života zapravo bilo oduvek važno a da  toga nisam ni bila u dovoljnoj meri svesna.

Uvek sam u mučnoj dilemi – čovek i priroda i umemo li sačuvati darove prirode? Strastveni sam zaljubljenik u darove koje nam je kosmos baš ovde na Zemlji poklonio, dugo sam zabrinuta kako taj sklad i ravnotežu uništavamo. Posledice pojedinac odavno oseća.

Kompletnu Oljinu impresiju možete pročitati na sledećem linku >>>

 

 

Zajedno unapredimo i kreirajmo svoj lepši i humaniji životni ambijent. >>>

 

Autor teksta i urednik bloga: Nataša Komljenović dipl.inž.arh.

 

About Nataša Komljenović

Osnivač i vlasnik agencije za projektovanje i inženjering ArhInGreen iz Novog Sada. Član je Inženjerske Komore Srbije od 2005.godine. Od 2013. godine je licencirani inženjer za energetsku efikasnost i prati permanentnu obuku Inženjerske Komore Srbije u oblasti energetske efikasnosti.

Related Posts

Tri osnovna pravila biofilnog dizajna u enterijeru

Proučavaj prirodu, voli je, budi joj blizu. Nikada te neće izdati – rekao je jedan...

Objekti od kamena

Rekonstrukcija objekata je izuzetno interesantna i kompleksnam veština koja od arhitekte zahteva posvećenost i pripremu...

Peikko Group 50 godina lider u građevinskoj industriji

U organizaciji Inženjerske Komore Srbije – regionalna kancelarija Subotica, a u okviru permanentnog profesionalnog usavršavanja...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*